Cofi Capito nejúspěšnější chovatelská stanice australských ovčáků sezóny 2017

28.11.2017 00:20

We managed to do it again! We have repeated the incredible success of last year 2016. This year my kennel Cofi Capito is again the most successful Australian Shepherd kennel in season 2017. I want to congratulate and thank all the owners of my offsprings. I could not do it without you.
In the young females category Sofie won and her brother Johnnie won in young dogs and also became the absolute winner of the young category. Also in young females Isha won the 3rd place and Ibby Cofi Capito the 5th place.
In adult females Honey CC won the 5th place and we had great success in the adult dogs category where we had four representatives.
In the third place Kai, fourth Charlie, fifth Espero and eighth place Orisek.
Successful were also descendants of the stud dogs who were born in my kennel. Arassari Barbastella (father Askaneli Cofi Capito) was placed 9th in young dogs, in the same category Arnamo Sailon Narmo (Elixir Cofi Capito) was fifth. In the young females Elizabeth The Queen od Halířů (Curacao Cofi Capito) was in the beautiful 9th place.
In the category of breeding bitches there are five bitches announced and in this ranking are three our girls 2. Cofee, 3. Capi and 5. Meri. I want to thank their breeders for giving me the opportunity to start my breeding with such high quality bitches. Special thanks to handlers Petra, Simča, Lucie and Veronika for grooming our dogs.

Podařilo se nám to znovu! Zopakovali jsme úžasný úspěch z loňského roku 2016. I letos je má chovatelská stanice Cofi Capito nejúspěšnější chovatelská stanice australských ovčáků sezóny 2017. Moc gratuluji a zároveň strašně děkuji všem majitelům mých odchovů. Bez Vás bych to nedokázala.
V kategorii mladé fenky vyhrála Sofie a její bratr Johnnie zvítězil v mladých psech a také se stal absolutním vítězem mladých. V mladých fenách se umístila ještě na 3.místě Isha a na místě 5. Ibby. V dospělých fenách do pořadí na 5. místě zasáhla Honey a velký úspěch jsme měli v kategorii dospělý psi, kde jsme měli hned čtyři zástupce. Na třetím místě Kai, na čtvtém Charlie, na pátem Espero a na místě osmém Orísek.
Úspěšní byli i potomci chovných psů, kteří se narodili v mé chovatelské stanici. Arassari Barbastella (otec Askaneli Cofi Capito) se v malých psech umístil na 9. místě, ve stejné kategorii byl pátý Arnamo Sailon Narmo (Elixir Cofi Capito). V mladých fenách se umístila Elizabeth The Queen od Halířů (Curacao Cofi Capito) na krásném 9.místě.
V kategorii chovné feny se vyhlašuje pět fen a v tomto žebříčku jsou tři naše holčičky 2. CIB s. Cofee Amazonka, 3. CIB Capita Amazonka a 5. Ch. Prosto Chudo Ultramarine
Star. Moc děkuji jejich chovatelům, že jsem dostala příležitost začít svůj chov na takto kvalitních fenkách.
Speciální dík handlerům Siminka Šusterová, Petra Bomerová, Lucie Gogolová, Kateřina Pánková, Marcela Nováková i všem ostatním, kteří převádějí mé pejsky a za úpravu našich psů Veronika Stirčáková. Také velké díky Denisa Freislerová Červenková za vodítka, co přinášejí štěstí, a za krásné koláže.