Klubová výstava KCHMPP

21.10.2017 19:32

21.10.2017 Výstava Mladá Boleslav
Rozhodčí paní Petra Márová

V pátek dorazila Míša z Aše, tak jsme si udělali před výstavou hezký večer spolu s Verčou. :-) Ráno jsem vyjížděla na výstavu až potom, co jsem otevřela u nás v práci volební místnost.

Na výstavu jsem se moc těšila, hlavně na holky Siminka Šusterová, Lucie Gogolová, Veronika Stirčáková, Lenka Nosová, Denisa Freislerová Červenková, Jiřina Brabcová a samozřejmě také Petra Bomerová. Moc děkuji za super den, za pomoc, za starost o moje pejsky, prostě za všechno :-)

Jako první šel do kruhu z našich pejsků "Maty", který třídu dorostu vyhrál, hezké ocenění VN4 si odnesl ze stejné třídy také "Nardi". Do třídy mladých nastoupil "Kenai" a jako výsledek V2 mě strašně potěšil. Do třídy otevřené jsem měla přihlášeného "Kaie", devět přihlášených psů do této třídy, někteří moc pěkní psi a Kai i tak přidal další vítězství, druhý za ním skončil "Coudy" a zdědil tak CAC na českého šampiona, už mu chybí jen jeden. :-) Ve třídě pracovní se skvěle předvedl se svou majitelkou "Orso" a získali společně další CAC a cenné bodíky na klubového šampiona. Ze psů se jako poslední z našich předvedl "Charlie" od Roman Frömmel a ze tří psů ve třídě šampionů si odnesl V2, r.CAC. :-)

Pak už byly na řadě holčičky. Z našich se jako první předvedla "Medy", aby se s bráchou nehádala, tak také vyhrála třídu dorostu. Hned za ní se umístila "Popelka" Total Eclipse Carcassonne Tolugo, dcera našeho Kaie, která se mi moc líbí. Pěkný posudek a VN4 získala "Noilly". Ve třídě mladých se předvedly Landy a Lucid, obě se známkou VD, jsou to ještě mladé holčičky a jejich čas určitě ještě přijde. V mezitřídě skvěle zabodovala "Sofie", sestřička mého Joníka, který se válel doma a ladil formu na druhý den, kdy jsme jeli na vytrvalostní zkoušku. :-D Sofča mě a mají majitelce Míše splnila velké přání a svou třídu vyhrála a rozjela si tak Českého šampiona, pak přidala ještě titul Klubová vítězka a BOS. Čtvrtá skončila další Kaiova dcera Frida Fearless od Halířů. V otevřené získala druhé místo "Fire" s V2, r.CAC a "Irbi" známku velmi dobrá.

"Maty" Malteco Cofi Capito - třída dorostu, VN1 /4/, majitelé: Jana Prokešová, Simona Bašková a Jan Bašek

"Nardi" Nardini Cofi Capito - třída dorostu, VN4 /4/, majitel: Kamila Kynychová
 Kenai Cofi Capito - třída mladých, V2 /5/, majitel: Martina Bobková
"Kai" Curacao Cofi Capito - třída otevřená, V1 /9/, CAC
"Coudy" Fruko Cofi Capito - třída otevřená, V2 /9/, r.CAC
"Orso" Elixir Cofi Capito - třída pracovní, V1, CAC, majitel: Petra Bomerová a Lukáš Bomer
"Charlie" Fizz Cofi Capito - třída vítězů, V2 /3/, r.CAC, majitel: Roman Frömmel
"Medy" Medellin Cofi Capito - třída dorostu VN1 /4/
Noily Cofi Capito - třída dorostu VN4 /4/, majitel Sheilla Klára Volfová
"Mia" Landy Cofi Capito - třída mladých VD /8/, majitel: Karolina Franková
"Zara" Lucid Cofi Capito - třída mladých VD /8/, majitel: Láďa Vopi
"Sofie" Just Sofie Cofi Capito - mezitřída, V1 /7/, CAC, KV, BOS, majitel: Míša a Václav Halíř
Fire Cofi Capito - třída otevřená, V2 /8/, r.CAC, majitel: Lenka Nosová
Irbi Cofi Capito - třída otevřená, VD /8/, majitel: Jiřina Brabcová

Byla jsem na naše pejsky strašně pyšná, hned po skončení vystavování jsem běžela do kruhu bonitací, kde jsem byla členkou bonitační komise amstafů. Již několik výstav v řadě, pomáhám buď v kruhu nebo u bonitací. Nejen, že pomůžu na klubové akci, ale ještě mě ta práce moc baví a naučím se u toho spoustu nových věcí.

Bodovali jsme i v závěrečných soutěžích, "Maty" získal už podruhé titul BIS dorost a chovatelská skupina 2.místo ve složení Zara, Coudy a Kai, kterého vodil Pájinek. :-)

Teď už se jen těším na poslední letošní českou dvojvýstavu v Praze a na jednu výpravu do Polska.