Klubová výstava KCHBO - 16.9.2017 Horka nad Moravou

17.09.2017 13:41

 

rozhodčí: Joyce Manton

Výstava v areálu lovecké chaty v Horce byla úžasná už loni, tak jsem sebou i letos vzala chlapečky. Mají tu krásné hřiště, minigolf, dobré jídlo a zázemí nejen pro pejsky, vystavovatele ale i pro jejich doprovod. :-) Klubovou výstavu KCHBO považuji za jednu z nejdůležitěších výstav v celém roce, obvykle nás posuzuje velmi zajímavý zahraniční rozhodčí, o jehož posudek velmi stojím. Ani letos jsem nebyla zklamaná, rozhodčí byla velmi profesionální, milá ke psům i k vystavovatelům. Nezadávala tituly ve všech třídách a nešetřila ani známkou velmi dobrý, o to víc si cením výsledků našich odchovů a moc děkuji majitelům, že na tuto výstavu přihlásili. Velký dík za organizaci Lenka Dušánková, akce byl velmi dobře připravená a určitě se rádi příští rok vrátíme. :-)

:-) "Maty" Malteco Cofi Capito - třída štěňat - VN1 - maj. Simona Bašková, Jan Bašek, Cofi Capito kennel

:-) "Joník" JCh. Johnnie Cofi Capito - mezitřída - V1, CAC, ČKŠ a NEJLEPŠÍ PES - byla jsem na Joníka moc pyšná, porazil několik šampionů a moc krásných psů nejen ve své třídě, ale i z třídy otevřené, pracovní a vítězů, trošku jsem se na něj tedy i zlobila, že se nepředvedl v pohybu, tak dobře jako obvykle, protože řešil, že nám teď doma všechno hárá, hárá nám i Dorinka a moc mě mrzí, že tím přišla o možnost mít od paní rozhodčí posudek :-(

:-) "Dutch" Jim Cofi Capito - mezitřída - VD4 - maj. Křivánková Andrea - Dutch se paní rozhodčí také moc líbil, měl moc hezký posudek, na jeho pohybu se projevilo to, že se s paničkou připravuje na zkoušky a tím pádem hodně sleduje svého psovoda a krátí tím krok, paní rozhodčí to i uvedla v posudku, byla to jeho první výstava a myslím si, že práce kterou doteď odvedl s paničkou je mnohem důležitější. Už má složenou svou první zkoušku a to ZZO.

:-) "Kai" JCh. Ch. CIB. s. Curacao Cofi Capito - třída otevřená - V2, r.CAC

:-) "Espi" JCh. Ch. Espero Cofi Capito - třída vítězů - V2, r.CAC, ČKŠ, maj. Hana Bohme

:-) "Orso" JCh. JKlCh. Ch. KlCh. GrCh. s. ELIXIR Cofi Capito - třída čestná - V1 s nádherným posudkem, maj. Petra Bomerová a Lukáš Bomer

:-) "Medy" Medellin Cofi Capito - třída štěňat - VN1, NEJLEPŠÍ ŠTĚNĚ

:-) "Sofie" JCh. Just Sofie Cofi Capito - třída mladých - V1, CAJC, majitel: Václav Halíř

:-) "Nessi" JCh. Ibby Cofi Capito - mezitřída - V1, CAC, DOKONČEN ČESKÝ JUNIOR ŠAMPION - maj. Simona Bašková a Jan Bašek

:-) "Mája" JoMaya Cofi Capito - mezitřída - V2, maj. Mirka Klisari

V závěrečných soutěžích pak ještě Pája s Orískem od Petra Bomerová 1.místo v soutěži Dítě a pes a Péťa s Kaiem 2.místo v té samé soutěži. Byla jsem na ně moc pyšná. Péťo moc děkujeme za půjčení Oríska, když se nám ta Doríšková rozhárala.

Medellin a Espero Cofi Capito přidali ještě 3.nejlepší pár výstavy. :-)

Moc děkuji za handling Siminka Šusterová, Petra Bomerová, Alena Šimková a všem za milou společnosti hlavně Lucie Gogolová, Denisa Freislerová Červenková a Michaela Kutálková. :-D Doufám, že se zase brzy někde sejdeme.

Naše pejsky upravila jako vždy úplně skvěle Veronika Stirčáková, které moc děkuji a zároveň gratuluji k úspěchům v Nitře.