Výstava psů Brno - 23.9.2017

24.09.2017 13:39

NVP Brno - 23.9.2017

rozhodčí: Hana Pisarčíková

Vydařený víkend s přáteli. :-) I když přiznávám, že jsem se nenasmála tak jako minulý týden, ale to přikládám tomu, že tam nebyla Michaela Kutálková a Denisa Freislerová Červenková. :-D Na výstavu jsme spolu s Pájou a Veronika Stirčáková vyráželi už v pátek večer. První zastávku jsme měli v Mladé Boleslavi, kde nás čekala Marcela Nováková a její kelpinky a už jsme vyráželi k Petra Bomerová a Lukáš Bomer, kde jsme měli naplánovaný nocleh. :-) Cestou jsme ještě vyzvedli Estynku, moc děkuji za pomoc Simona Bašková a Jan Bašek. U Péti jsme vyvenčili a nakrmili pejsky a po půlnoci jsme se dostali do postele. Ještě jsme museli trochu pokecat. Ráno jsme přerozdělili psíky do aut a Péťa s Lukym vyrazli směr Wroclaw a pak Slovensko s Muffinkem a kelpinkama. Naše výprava směr Brno se rozrostla o Oríska s Panenkou, Květu s Májou a Pavlu s Free.

Výstava byla tentokrát na výstavišti v hale G a né na mám oblíbeném "kolodromu". Je pravda, že takhle to bylo jedoduší se stěhovaním věcí a parkováním. Moc děkuji všem za pomoc s věcmi a pejsky.

Na posuzování jsem se moc těšila a paní rozhodčí mě nezklamala. Ke psům i vystavovatelům byla velmi milá, posoudila pejsky důkladně v statice a i v pohybu, z posudků bylo zřejmé, za co pes získal výslednou známku, využila také téměř celou škálu známek, šetřila tituly a výborná u ní byla opravdu zasloužená.

Ausíků bylo přihlášeno 42 a naše odchovy se neztratily.

:-) "Maty" Malteco Cofi Capito - třída štěňat VN1/3, maj. Simona Bašková, Jan Bašek a Cofi Capito

:-) "Krteček" Jakobs Cofi Capito - třída mladých VD2/3, maj. Kamuš Vosáhlová, Krteček a jeho mladá majitelka se po výstavě v Brně účastnila canisterapeutických zkoušek, které úspěšně splnili a stal se z nich canisterapetuický tým a nastupují do domova pro seniory, jsem z nich úplně nadšená :-)

:-) "Joník" JCh. Johnnie Cofi Capito - mezitřída V1/4, CAC, NÁRODNÍ VÍTĚZ, BOS

:-) "Kai" JCh. Ch. CIB s. CURACAO Cofi Capito - třída otevřená - V1/2, CAC

:-) "Dasty" Haig Cofi Capito - třída otevřená - V2, maj. Simona Bašková a Jan Bašek

:-) "Orso" JCh. JKlCh. Ch. KlCh. GrCh. s. ELIXIR Cofi Capito - třída pracovní - V1, maj. Petra Bomerová a Lukáš Bomer

:-) "Espero" JCh. Ch. ESPERO Cofi Capito - třída vítězů V2, r.CAC - DOKONČEN ČESKÝ ŠAMPION, maj. Hana Bohme

:-) "Méďa" Medellin Cofi Capito - třída štěňat VN1/2

:-) "Sofie" Just Sofie Cofi Capito - mezitřída - V2/4, r.CAC, maj.: Václav Halíř

:-) "Nessi" Ibby Cofi Capito - mezitřída - V3/4, maj. Simona Bašková a Jan Bašek

:-) "Esty" Estate Cofi Capito - třída otevřená - V4/6 - byla jsem na holčičku strašně pyšná, třída bylo opravdu našlapaná a byl to super výsledek, Renata Hofmann

:-) JCh. Ch. Ch.CMKU GrCh. CIB s. DOORLY Cofi Capito - třída vítězů V2/3, r.CAC

Moc děkuji za vystavení našich odchovů Siminka Šusterová, Lucie Gogolová, Kateřina Pánková a Klára Babová, za úpravu velký dík Veronika Stirčáková. Všem majtelům moc děkuji za skvělou péči o naše odchovy, bez Vás by to nešlo. :-) Jo jinak mi přišlo, že sebou nebudeme mít tolik psů, tak jse vzala na socializaci ještě Oban a Optimu Cofi Capito, protě neumím počítat. :-D Holčičky byly úplně super. Celou cestu byly holky úplně nejhodnější a spinkaly, na výstavě se taky chovaly úžasně. Páje je učil na vodítku, dostalo se jim prvního groomingu a zapózovaly pro pár fotek. :-) Cestou zpátky jsme si pak v Praze udělali zastávku na running sushi, super odměna nakonec.